Minggu, 15 Februari 2015

Gurune Wong Mancing Dollar

Belajar Mancing Dollar


Sakjane ngono mancing dollar iku onok opo ora rek ? Nek jenenge mancing iku biasane yo mancing iwak, iwak bandeng, iwak mujaer, iwak lele, iwak pe sing ning segoro iku, iwak hiu, iwak paus lan liyo liyane.
Lah mancing dollar iku istilah sing tak gunakno kanggo golek duwek dollar sing manggone ono amrek utowo luar negeri kono.

Nek awake dewe mancing bandeng, mujaer lan liyo-liyane mesti nggango umpan sing soko cacing, por, udang lan liyane aku dewe kurang hobi mancing iwak rek.

Semono ugo nek awake dewe mancing dollar yo kudu nganggo umpan sing jenenge duwek rupiah nggak popo, sing penting duweke rupiah iku engko di ijolno nang dollar. Awake dewe mancing iku oleh akeh opo ora tergantung umpan sing dienggo mancing. Semakin gede umpane yo semakin akeh olehe utowo asile. Podo karo wong mancing iwak nang segoro, nang kali opo nang tambak. Nek awake dewe mancing nang kali yo olehe saktitik, mergo kaline ora akeh iwake mergo wis diputas utowo diobate, mendem kabeh. Nek mancing nang tambak bandeng asile yo lumayan sakilone mbayar sekitar Rp. 35.000,- Biaya parkir, Mangan nek luwe, ngombe nek ngelak yo kiro-kiro entek Rp. 60.000,- nek ora ngajak konco utowo ngajak pacar. Lak nek awake dewe mancing nang laut luwih gede maneh biayane, yo nyewo prahu, tuku umpan, mangan, ngombe lan nek oleh iwak yo mesti gede olehe, nek ora oleh iwak yo rugi gede. Tapi kabeh iku kanggo kesenengan.

Bali maneh wong kang mancing dollar, nek awake dewe migunakake umpan sing gede yo mesti hasile yo gede, nek ora oleh yo podo rugi gede.

Gurune mancing dollar ngekeki pembelajaran utowo latihan yo opo sih carane supoyo mancing dollar iku isok oleh kasil utowo ora rugi. Ning kene gurune wong mancing dollar ngekeki kaweruh biasane wong mancing iwak iku iso oleh iwak kiro-kiro 1 jam nganti 5 jam tergantung iwake luwe opo ora.

Nek mancing dollar tak dudokno cukup sak menit wae dollare wis iso nyantol. Dadi ora perlu suwe-suwe koyo mancing iwak.

Ing ngisor iki mancing nganggo umpan $10 wis tak uncalno kanggo umpan, sakwise kiro-kiro sak menit wis ngasilake $19.30 = $9.3 ($19.30-$10) nek dipingno/dikursno barek rupiah Rp. 12.300,- = Rp. 114.390,- iki luwih gede tinimbang gaji UMR sedino ning Suroboyo, Gresik, Mojokerto, Pasuruan. Cukup ngerjakno sak menit wae hehehe.



Nang isor iki rekape asile setiap menit :


Opo mancing dollar iki nggak iso rugi ? Yo iso, sing gambar ing duwur angka 0 pertondo mancing dollar ora nyantol utowo rugi $10. Tapi nek dietung untunge utowo rugine yok akeh untunge. Opo maneh nek diajari karo Gurune Wong Mancing Dollar, insya Allah sukses. Amin.

Nek sampean kepingin belajar mancing dollar nang gurune wong mancing dollar iki biayane murah kok rek cuman Rp. 2.7 Juta saja.

Sampean wis oleh :
  1. Duwek kanggo latihan nilaine $1000
  2. Duwek kanggo umpan beneran $10
  3. Coro kanggo njupuk duweke nek sampean ngasilno dollar
  4. Corone mancing dollar sing bener, soale nek nggak bener yo rugi ora oleh opo-opo
  5. Garansi duweke 100% tak balekno yen gagal.
Opo kudu duwe komputer kanggo mancing dollar ? Teko warnet yo iso. Dadi senajan ora duwe komputer utowo Laptop, iso nang warnet. Gampang kok !

Kanggo pendaftaran utowo informasi Telp/SMS : 087851556697.
Kanggo bayar pendaftaran langsung transfer ke BCA No. Rek 6750357243 an. Siswo Utomo, SE
Nek wis mari transfer, monggo jenengan telp/sms ke nomor 087851556697.

Mau Kerja Gampang dan Hanya sebentar saja, yo melu belajar mancing dollar.


Salam,
Siswo Utomo, SE



Tidak ada komentar:

Poskan Komentar